Ved at fortsætte acceptere du at vi anvender cookies for at optimere site.

Erhvervsleasing

Hos CarPlan Leasing A/S opnår du de største fordele, hvis man benytter sig af erhvervsleasing eller splitleasing. Generelt kan en virksomhed trækkes momsen fra, og leasingydelsen er selvfølgelig 100% fradragsberettiget. Man vil som bruger af et leasing køretøj privat blive beskattet af fri bil baseret på skatteværdien af køretøjet.
Skal bilen bruges til både erhverv og privat og du selv betaler den private del, så er splitleasing en meget fordelagtig løsning for både dig og din virksomhed.
Når man leaser som en virksomhed, er det en stor fordel, at kapitalbindingen er lavere end ved køb. Erhvervsleasing er derfor en rigtig fin model for de virksomheder, som ønsker at binde færre penge i bilerne og derved opnå en bedre likviditet.

Herudover skal man ved den finansielle leasing - modsat operationel leasing - ikke bekymre sig om dyrt overkørte kilometer eller om der er kommet ridser i lakken ved tilbagelevering af bilen, da kontraktforholdene er markant anderledes. Kontakt os for at få mere info om beskatningsgrundlag på netop den bil du ønsker.


Du kan læse mere om finasiel leasing og de typiske spørgsmål her.

image